ⓈⒺⓁⒶⓂⒶⓉ ⒹⒶⓉⒶⓃⒼ ⓀⒺ ⒷⓁⓄⒼ ⓈⒶⓎⒶ...ⒿⒶⓃⒼⒶⓃ ⓁⓊⓅⒺ ⒻⓄⓁⓁⓄⓌ ⓄⓀ..!!!!(◠‿◠✿)

ⒻⓄⓁⓁⓄⓌⒺⓇⓈ ⒶⓆⓌ... ❤❤

Monday, 7 May 2012

Semasa Di SMVSHAS

Assalamualaikum semua...

Korang sihat ke?? 
Aku harap korang sihat-sihat je okeyy.. 
Okey la.. kali ni aku nak cite kat kat korang pasal kenangan aku masa buat rombongan sekolah dekat SMVSHAS... Time tu memeng best..Maklum lah kan.. xpnah g pown... Lg pown mase kiteorang baru pas abes PMR... soo ckgu pown bawak la kiteorang g sanew... Mane la taw kowd2x kiteowag nak masuk sekolah tu ke .. Nanti senang la sikit.. xdew la kiteorang blerrjer nanti...

Okey laa.. aku pon xnak citew banyak-ii..nanti kowang bocan lak... Hummm aku nak tunjuk kan kat kownag bbrapew gambar yang cempat kiteowang ambik ok...




Gambar neyh time kami kat sekolah lg... Tengah tunggu bas dari sekolah tu ambik kiteowag...
(JGAN GLAK OK)... 




HaHaHaAaAAaa...Time neyh kiteowang lam bas lak,... Otw nak  g.. Bpak la smangat... Cm skay jerk kan... huhuhuh... Knak2x riang lg.. Sukew bbnorr bgambo... hAhAaAaa...







Ok...neyh antara gambar time aku nan membe-membe kat BENGKEL MEKENIK... 
Plaja-plaja kat sini btuah taw x... sbb diea orang dapat kerete baru yang keluar dari kedai semate-mate untuk rosak kan kerete tu... Lawa-lawa plak tu krete nyea... P nak buat cam mane kan,. dieowang pown blaja... Dh mmng tu kjew dieowang...


Haa... neyh plak gamba aku time kat BENGKEL BINAAN.. haaaahaahaa... Poyoo jerk kan,.. huhuhu.. Barang kat tpi aku n blakang aku tu smuea eaownag buat... P banyak lagi bende yang dieowang buat... sjew mlaz nak tunjuk...hhehhe.. P mmng cantik ...Ukan snang nak buat taw...


Otw nak kwa dh...


 Neyh mase kiteownag kat kantin sekolah neyh... Smpat lg bgambo tu..


 Neyh pic cikgu aku... Omeyy kan... Cian diea... Ngah mgndong pown tpksew tman kiteowang...
Thankz ckgu 

HuHuHUuu.. poyozzz gitu...



Omeyy kan kawan aku neyh.,. Nmew diea Eiyra taw..






Kami taw mmng kami xcomey.. P kowang ad?? 
huhuhuhu


Senyum ap kak??








Time kat kantin perempuan



Couple yang sehati sejiwa..
(SYAKIR N SYARINA)






mOdel sambilan...hEheHeEEeee...



Hummm neyh arr antara gamba-gamba yang sempat kami ambik... Cowie lau kowang xbpew cukew... P aku mmng xleyh lupew kan time neyh.. Mmng best,.. Banyk lagi sbna nyea gamba yang aku nak bg kowang tgok.. P kcian tgan aku neyn nak nuliz... Pnat dah diea... Cowie k kowang,.,

Aku harap kowang sangup tunggu entey aku yang akan datang ok... 
Bubyee cmuea...

...SLAM...



ⓀⒾⓉⒶ ⒷⓊⓀⒶⓃ ⓈⒺⓂⓅⓊⓇⓃⒶ (◕‿◕✿)

3 comments:

  1. wow hahha nice girl kamu kelas berapa emang?ini seragam anak high school di malaysia ya?whoho,wha?kantin di sekolah kalian di bedakan ya untuk laki laki dan perempuan? :D

    ReplyDelete
  2. @Rulita.. bukan semua sekolah yang berlainan kantin.. cume sesetengah sekolah saje... :-)

    ReplyDelete